Святкування ювілею школи

03 травня 2017 року відбулася знаменна подія у житті шкільної родини спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 265 м.Києва з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу. Адже цього дня школа урочисто приймала гостей з нагоди 30-ти річного ювілею закладу. Це почесні гості: Кучменко Наталія Віталіївна, директор районного науково-методичного центру управління освіти, Родін Олександр Іванович, перший директор школи, Дрозд Олег Михайлович, заступник директора, Мішина Алла Семенівна, директор СЗШ №184, колишні вчителі школи (Сазонова Н.М., Кротова І.М., Карчина Л.Я., Ханько Н.Л., Герасименко Л.В., Постой-Волгіна С.М., Ярмоленко А.М., Шалапа С.В.), випускники. Свято об’єднало всіх: випускників різних років, учнів, батьків, колег.

Чимало привітань пролунало в цей день на адресу закладу. Учителі та технічні працівники школи отримали грамоти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації за сумлінну працю, досягнення високої майстерності у професійній діяльності. З вітальним словом до присутніх звернулася директор школи Новікова Раїса Іванівна, яка працює у школі з відкриття спочатку заступником директора з навчально-виховної роботи і вже 25 років директором школи. Це з ініціативи Раїси Іванівни у 2006 році школа стала спеціалізованою з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу.

Свято, якого з нетерпінням чекала вся шкільна родина, вдалося на славу. У цей день були проведені святковий концерт, екскурсії по школі, виставка робіт учнів художнього напрямку. Ведучі концертної програми - учитель географії Житницький А.А. та учні 11-х класів Рибальченко Марія, Виговська Валерія, Шалатовський Артем нагадали всім присутнім про історію створення школи, про вчителів, які стояли у витоків її відкриття. А головними героями концерту, звичайно, стали наші учні, які створювали присутнім гарний настрій. Адже на сцені були кращі колективи та солісти школи. Свято прикрасили танцювальні номери у виконанні хореографічного ансамблю "Радунка". Вражень та емоцій вистачило на всіх.

Учителі школи за результатами опитування учнів та батьків отримали "Оскар" в номінаціях:

- "Професіоналізм" – Понько Інна Олександрівна, учитель української мови та літератури, Магдик Людмила Миколаївна, учитель образотворчого мистецтва;

- "Толерантність" – Бекетова Аліна Олександрівна, учитель зарубіжної літератури;

- "Креативність" – Дуднік Тетяна Олександрівна, учитель трудового навчання;

- "Принциповість" – Нестерук-Якобчук Наталія Михайлівна – учитель історії;

- "Натхнення" – Балась Максим Сергійович, учитель фізичної культури;

- "Щирість" – Кравченко Дар'я Олександрівна, учитель хімії;

- "Людяність" – Житницький Артем Анатолійович, учитель географії;

- "Найулюбленіший учитель" – Разумов Олександр Федорович, вихователь групи продовженого дня. Це була не просто зустріч, це було свято, наповнене спогадами, радістю, теплотою, любов'ю. Малиновий передзвін прожитих років у школі звучав не лише в пам'яті, а і в серці всіх присутніх. Батьківська громада на чолі з Синчук Христиною Олександрівною подарували присутнім святковий торт. На завершення всі присутні випустили у зоряне небо кольорові кульки на знак миру, дружби і злагоди в Україні.

Ювілей - це свято спогадів, досвіду, це період підведення певних підсумків та досягнень. Високий рейтинг, цілеспрямований процес розвитку, фахова майстерність учителів, високі творчі досягнення учнів - результат злагодженої, послідовної роботи всього навчального закладу. Ще раз вітаємо наших учнів, випускників, весь педагогічний колектив, батьків з ювілеєм школи. Хочемо подякувати всім за плідну співпрацю. Бажаємо нашій школі творчого довголіття, продовжувати тримати високу планку навчальних досягнень та яскравих перспектив на багато років! Сподіваємось, що чуття єдиної родини ми пронесемо ще багато років і передамо у спадок майбутнім поколінням учнів нашої рідної школи!

Кiлькiсть переглядiв: 325

Коментарi